Yaşam

‘Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının iptal edildiği’ iddiasına ilişkin açıklama

Merkezin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Cumhuriyet Bayramı kutlamaları iptal edildişeklindeki tezlerin asılsız olduğu vurgulandı.

başkanlıkİletişim Başkanlığı tarafından, “Cumhuriyet’in 100. Yılı”Açıklamada, “Türk Yüzyılı”nın coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinliklerin düzenleneceği belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye’nin sağlıktan eğitime, teknolojiden savunma sanayine, dış politikadan kültür ve sanata kadar pek çok alanda hızlanan başarısı açıklanacak. Etkinlikler kapsamında Türkiye’nin 100 yıldaki başarıları çeşitli dijital sergilerle anlatılacak” ve teknolojinin son olanaklarını kullanan üç boyutlu gösteriler. 2023 Boğaziçi’nde “Dronlar ve havai fişeklerle görsel bir gösteri yapılacak. Özel ışık gösterilerinin yapılacağı tarihi mekanlarda 100. Yıl Marşı yankılanacak.”

Açıklamada, etkinliklerle ilgili daha fazla bilgiye “www.iletisim.gov.tr/turkce/haberler/detay/baskanligimizdan-cumhuriyetin-100-yilina-ozel-etkinlikte” internet sitesinden ulaşılabileceği belirtildi.

hozat-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Batıkent Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu